Gastro Stage

Gastro Stagella puhutaan paljon palvelusta, mutta myös muista hotelli- ja ravintola-alaa puhuttavista ajankohtaisista aiheista. Lavaa emännöi Vappu Pimiä ja koko ohjelmaan pääset tutustumaan täällä >>, mutta pistä jo nyt kalenteriisi muistiin nämä:

KESKIVIIKKO 14.3.

Klo 10:40 – 11:20
Henkilöstön saatavuus ja sitouttaminen sekä hyvän henkilökunnan merkitys asiakaskokemukselle

  • Työntekijät luovat palvelualalla asiakaskokemuksen. Henkilökunnan saatavuuden haasteista on puhuttu ravintola-alalla jo jonkin aikaa. Miten oman yrityksen tilannetta voi parantaa? Ja miten saadaan hyvät työntekijät pysymään pidempään?
    Maarit Latvala, henkilöstöjohtaja, McDonald’s Finland Oy

Klo 14:50 – 15:30
Vastuullinen bisnes on hyvää bisnestä

  • Kotipizza Groupin missio on tehdä maailmasta parempi paikka suupala kerrallaan. Viime vuosina muodonmuutoksen toteuttaneen konsernin liiketoiminta perustuu vastuullisuuteen. Millainen vastuullisuus on ”oikeata” vastuullisuutta, ja millaisia vaikutuksia uudella suunnalla on ollut yrityksen menestykseen? Tommi Tervanen, toimitusjohtaja, Kotipizza Group

TORSTAI 15.3.

Klo 14:10 – 14:50
Intohimona palvelu – johtamisen ja esimiestyön merkitys
Krista Syväkari, Liiketoimintajohtaja, Kämp Collection Hotels

PERJANTAI 16.3.

Klo 13:30 – 14:10
Asiakaskokemuksen merkitys digiaikana
Asiakkaiden odotusarvot ovat noussseet ja asiakaskokemuksen merkitys on kasvanut. Mitkä ovat erinomaisen asiakaskokemuksen rakennuspalikat ? Ja mikä on työpäiväkokemuksen rooli asiakaskokemuksen muodostajana?Sani Leino, Social Selling- pioneeri, myyntivalmentaja, tietokirjailija.

14:10 – 14:50
Ravintola – unelmien työpaikka
Ravintola-ala tarjoaa monia työmahdollisuuksia niin kokeneille osaajille kuin alaa vasta aloittelevillekin.
Minna Vanhala-Harmanen, toimitusjohtaja, Barona ja Opteam

Rekisteröidy kävijäksi