Skip to content

Gastro Helsinki 2020 – Merkittäviä makuja ammattilaisille

TUTUSTU OHJELMAANKATSO NÄYTTEILLEASETTAJAT

Gastro Helsinki pureutuu hotelli- ja ravintola-alan ajankohtaisiin asioihin. Tutustu Gastron herkulliseen ohjelmaan >>

Jännittäviä kilpailuja

Mielenkiintoisen ja taatusti keskustelua herättävän lava-ohjelman lisäksi päästään jännittämään kisoissa, sillä Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kisojen finaalit käydään tuttuun tapaan Gastro Helsinki -tapahtumassa. Gastrossa kisataan myös Kouluruokakilpailu ja selvitetään kaikkien aikojen ensimmäisen Mestarikoulu-kilpailun voittaja! Uutena kisana mukaan saadaan myös Seafood Chef -kilpailu, joka on ammattilaiskokeille ja keittiömestareille suunnattu kisa, jonka pääosassa ovat nimensä mukaisesti kalat ja äyriäiset.

Houkuttelevat teema-alueet

Quick Service Restaurant -teema-alue kokoaa yhteen yrityksiä, joilla on tuotteita ja palveluita pikaruokaravintoloille. Wine, Beer & Spirits -alue kutsuu puolestaan ravintoloitsijat, sommelierit sekä kaikki Gastron kävijät tutustumaan ja maistelemaan alkoholimaailman uutuuksia.

Suomen 50 Parasta Ravintolaa

Valtakunnan merkittävin ravintolalistaus, Suomen 50 Parasta Ravintolaa, julkistetaan Gastro Helsinki -messuilla 11.3.2020!

Lue lisää

Update Forum of Restaurant Business

Vuoden tärkein horeca-alan seminaari, Update Forum of Restaurant Business, tarjoaa osallistujilleen vaikuttavimmat puhujat ja ajankohtaisimmat aiheet. Puhujina mm. luksusasiantuntija Michaela Merk, Visit Finlandin Executive Director Paavo Virkkunen, Markku Hautala & Matti Jämsen. Tapahtuman juontajana toimii Tomi Kaukinen. Update Forum järjestetään Gastro Helsinki 2020 -ammattitapahtuman yhteydessä 13.3.2020 Messukeskuksessa. Sisäänpääsy erillisellä lipulla. Hanki lippusi Early Bird -hintaan 31.1. mennessä!

OSTA LIPUT

 

 

Ohjelmaa opiskelijoille torstaiaamuna

Torstaiaamun ohjelmassa on runsaasti erityisesti horeca-alan oppilaitosten päättävien luokkien 18 vuotta täyttäneille opiskelijoille suunnattua sisältöä. Torstaiaamuna mitellään Mestarikoulu 2020 -kilpailun finaali ja kuullaan uratarinoita alan nousevilta tähdiltä sekä rautaisilta ammattilaisilta. Tervetuloa tutustumaan potentiaalisiin työnantajiin, ottamaan osaan alan keskusteluun ja siirtymään opiskelun maailmasta reippaasti kohti työelämää.

Torstain ohjelma