Skip to content

Hotelli-, ravintola-, ja ruoka-alan ammattilaisten yhteinen tapahtuma

Gastro Helsinki on yhä vahvemmin paitsi verkostoitumistapahtuma myös yhteiskunnallisen vaikuttamisen foorumi. Gastrossa pääset paneutumaan alan ajankohtaisiin ja inspiroiviin aiheisiin, seuraamaan huipputasoisia ja jännittäviä kilpailuja sekä verkostoitumaan läpi tapahtuman.

Tervetuloa!

Tapahtuman koko ohjelma >>

Suomen kokkimaajoukkue 

Tule nauttimaan kolmen ruokalajin Olympiamenu ja koe maailmanluokan elämys sekä osallistu Chef’s Secret kokkikouluun!

Olympiamenu: Nyt sinulla on ainutkertainen mahdollisuus päästä nauttimaan Suomen kokkimaajoukkueen Olympialaisiin 2024 suunnittelemasta ja totuttamasta menusta. Ei pöytävarauksia, sisään walk-in periaatteella.

Chef’s Secret kokkikoulu: Tule mukaan nopeatempoiseen kokkikouluun, jossa pääset oppimaan ja tekemään ennalta suunniteltuja annoksia kokkimaajoukkueen opastuksella. Jokaisena Gastro Helsinki messupäivänä on useita sessioita, joista voit valita sinulle sopivimmat. Ilmoittautumiset paikan päällä Suomen kokkimaajoukkueen keittiöön.

Lue lisää

Teema-alueet

Beer, Wine & Spirits -alue

Wine, Beer & Spirits -alue on loistava paikka tuotteiden maistamiseen sekä uusien tuotteiden löytämiseen. Alueelta löydät viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita, oluita, siidereitä, pienpanimotuotteita, viskejä sekä muita väkeviä!

Lue lisää

Pientuottaja-alue

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen maailmaan, jossa intohimo kohtaa laadun – pientuottajien alueelle!

Lue lisää

Kilpailut 2024

Mestarikoulu-kilpailu on tarkoitettu kaikille Suomen ravintola-alan oppilaitoksissa opiskeleville tai jo kokeiksi valmistuneille restonomiopiskelijoille. Kilpailun jännittävät hetket nähdään Gastro Helsinki messuilla keskiviikkona ja finaalipäivänä torstaina. Lue lisää
Suomen parhaimmat osterinavaajat ovat jälleen valmiina kilpailemaan lajissa, jossa nopeuden lisäksi siisteydellä ja esillepanolla on merkitystä. Lue lisää