Skip to content

Gastro Helsinki 2020 – Merkittäviä makuja ammattilaisille

TUTUSTU HERKULLISEEN OHJELMAANKATSO NÄYTTEILLEASETTAJATKARTTA

Gastro Helsinki pureutuu hotelli- ja ravintola-alan ajankohtaisiin asioihin. Gastrossa myös verkostoidutaan tehokkaasti. Voit varmistaa kiinnostavien kontaktien ja henkilöiden tapaamisen jo ennakkoon käytössäsi olevan Brella-työkalun avulla >>

Jännittäviä kilpailuja

Mielenkiintoisen ja taatusti keskustelua herättävän lava-ohjelman lisäksi päästään jännittämään kisoissa, sillä Vuoden Kokki ja Vuoden Tarjoilija -kisojen finaalit käydään tuttuun tapaan Gastro Helsinki -tapahtumassa. Gastrossa kisataan myös Kouluruokakilpailu ja selvitetään kaikkien aikojen ensimmäisen Mestarikoulu-kilpailun voittaja! Uutena kisana mukaan saadaan myös Seafood Chef -kilpailu, joka on ammattilaiskokeille ja keittiömestareille suunnattu kisa, jonka pääosassa ovat nimensä mukaisesti kalat ja äyriäiset.

Houkuttelevat teema-alueet

Quick Service Restaurant -teema-alue kokoaa yhteen yrityksiä, joilla on tuotteita ja palveluita pikaruokaravintoloille. Wine, Beer & Spirits -alue kutsuu puolestaan ravintoloitsijat, sommelierit sekä kaikki Gastron kävijät tutustumaan ja maistelemaan alkoholimaailman uutuuksia. Lue lisää Wine, Beer & Spirits -alueesta>>

Alueella on päivittäin myös viinitastingeja. Ilmoittaudu mukaan tastingeihin>>

Suomen 50 Parasta Ravintolaa

Valtakunnan merkittävin ravintolalistaus, Suomen 50 Parasta Ravintolaa, julkistetaan Gastro Helsinki -messuilla 11.3.2020!

Lue lisää

Update Forum of Restaurant Business

Vuoden tärkein horeca-alan seminaari, Update Forum of Restaurant Business, tarjoaa osallistujilleen vaikuttavimmat puhujat ja ajankohtaisimmat aiheet. Puhujina mm. luksusasiantuntija Michaela Merk, Visit Finlandin Executive Director Paavo Virkkunen, Markku Hautala & Matti Jämsen. Tapahtuman juontajana toimii Tomi Kaukinen. Update Forum järjestetään Gastro Helsinki 2020 -ammattitapahtuman yhteydessä 13.3.2020 Messukeskuksessa. Sisäänpääsy erillisellä lipulla. Hanki lippusi Early Bird -hintaan 31.1. mennessä!

OSTA LIPUT

 

 

Ohjelmaa opiskelijoille torstaiaamuna

Torstaiaamun ohjelmassa on runsaasti erityisesti horeca-alan oppilaitosten päättävien luokkien 18 vuotta täyttäneille opiskelijoille suunnattua sisältöä. Torstaiaamuna mitellään Mestarikoulu 2020 -kilpailun finaali ja kuullaan uratarinoita alan nousevilta tähdiltä sekä rautaisilta ammattilaisilta. Tervetuloa tutustumaan potentiaalisiin työnantajiin, ottamaan osaan alan keskusteluun ja siirtymään opiskelun maailmasta reippaasti kohti työelämää.

Torstain ohjelma

Gastron Parhaat 2020

Gastron Parhaat 2020 on valittu. Katso, mitkä ne ovat ja tutustu tuotteisiin sekä palveluihin lisää Gastrossa.

gASTRON pARHAAT