Skip to content

Verkostoidu ja löydä uusia kontakteja Gastrossa

 

 

Brella on avoinna Gastron näytteilleasettajille ja rekisteröityneille kävijöille

 

Messuilla verkostoidutaan tehokkaasti. Voit varmistaa kiinnostavien kontaktien ja henkilöiden tapaamisen jo ennakkoon käytössäsi olevan Brella-työkalun avulla. Brellan kautta sovit helposti nopeita tapaamisia paikan päälle kiinnostavien palveluntarjoajien ja potentiaalisten yhteistyökumppanien kanssa. Työkalu etsii tarpeitasi tai kiinnostuksiasi parhaiten vastaavat kontaktit muiden osallistujien joukosta ja voit sopia tapaamisia heidän kanssaan verkostoitumisalueelle.

Rekisteröidy Brellaan tai kirjaudu palveluun, jos olet jo rekisteröitynyt >>

 

Miten Brella toimii?

 

  1. Kirjaudu. Luo itsellesi Brella-tunnus ja kirjaudu tapahtumaan sisälle tapahtumakoodilla gastrohelsinki20. Avaa Brella selaimessa tästä >>.
  2. Jos haluat käyttää Brella Appia, voit ladata sen ilmaiseksi täältä: App Store & Google Play – ja liittyä koodilla gastrohelsinki20
  3. Täydennä profiilisi ja valitse itsellesi sopivat intressit. Brella AI Matchmaking ehdottaa sinulle parhaita kontakteja ensimmäisenä, mutta näet kaikki Brella käyttäjät listattuna.
  4. Tutustu osallistujiin ja ehdota tapaamisia. Chat aukeaa, kun tapaamispyyntöön on reagoitu. Tapaamiset tapahtuvat numeroiduissa pöydissä tapaamisalueella.

Jos sinulla on kysymyksiä Brellasta, voit ottaa yhteyttä support@brella.io.

Käytätkö messupäiväsi mahdollisimman tehokkaasti?

 

Gastro Helsinki -messuilla on käytössä innovatiivinen Brella tapaamiset -työkalu. Brellan avulla löydät parempia kumppaneita kuin koskaan aiemmin.

Ihmisten aika on yhä kysytympää, joten tällainen tehokas työkalu hyödyllisten tapaamisten ennakkosopimiseen ja messuvierailun aikatauluttamisen tueksi on erittäin toivottu. Brella on saanut erinomaisen vastaanoton sekä tapahtumajärjestäjien että heidän asiakkaidensa osalta. Ammattitapahtumista, joissa palvelu on havaittu toimivaksi, voidaan nostaa esimerkiksi Nordic Business Forum sekä IBM:n, Microsoftin ja Nokian tapahtumat eri puolilla maailmaa.

Janne Puustinen
Perustaja, Brella Oy