Skip to content

Gastro Wine, Beer & Spirits -alue

Tervetuloa tutustumaan Gastro Helsingin teema-alueeseen, jossa kaikki juomakategoriat ovat hyvin edustettuina!

 

 

Helsinki Wine, Beer & Spirits -osastoilta löytyy muun muassa:

  • Suppilogin osastolla 6n70 on mukana 11 yritystä ja maisteltavana upea kattaus mm. oluita sekä kuohujuomia hedelmistä, marjoista ja jopa vihanneksista.
  •  Uniq Drinksin osastolla 6p68 on maisteltavana japanilaista olutta ja isompaan janoon osastolla esitellään 650 ml tölkkituotetta.
  • Monditalyn osastolla 6t28 on maisteltavana monipuolinen valikoima italialaisia, espanjalaisia ja ranskalaisia viinejä sekä napolilaisen pizzayhdistyksen hyväksymää ”pizzaolutta”.
  • Decanterin osastolta 6n80 löytävät sekä Riedel Cocktail- että Riedel Viinibaari. Molemmissa pääsee perehtymään lasin vaikutukseen juomatarjoilussa.
Rekisteröidy Gastron kävijäksi

Toimintaohje Gastro Helsinki Wine, Beer & Spirits -alueelle

Lunasta alueen Lasipisteeltä Riedel Ouverture Red -lasi sekä maistelulipukkeet. Lasivuokra on 8 eur, josta saat palautettaessa takaisin 5 euroa.

Maistelulipukkeiden hinta on 3 €/kpl. Huomioithan, että maisteluannos voi maksaa useamman lipukkeen. Maistelulipukkeiden myynti päättyy keskiviikkona ja torstaina klo 17.30, perjantaina klo 16.30. Anniskelu päättyy keskiviikkona ja torstaina klo 18.00 ja perjantaina klo 17.00.

 

Alueella on myös maksuttomia tastingeja. Ilmoittaudu nopeasti mukaan!

Lue lisää ja ilmoittaudu