Skip to content

Gastron Parhaat 2020

 

 

 

 

Gastron Parhaat 2020

Gastron Parhaat on Gastro Helsinki -messujen konsepti, jonka tarkoituksena on esitellä messuilla kävijälle alan uutuudet helposti ja vaivattomasti. Gastron parhaiksi valitut voivat olla mitä tahansa asioita, jota näytteilleasettaja esittelee Gastrossa: tuotteita, palveluita, palvelukonsepteja, ratkaisuja jne. (jäljempänä Tuote).

Gastron parhaisiin valitaan 5-10 tuotetta, jotka saavat lisänäkyvyyttä ennen messuja ja messujen aikaan Gastro Helsinki-messujen markkinoinnissa sekä viestinnässä.  Tarkoitus ei ole valita yhtä voittajaa, vaan Gastron parhaisiin valitut tuotteet ovat samanarvoisia keskenään.

Ilmoittautuminen mukaan Gastron parhaisiin

Gastro Helsinki messujen näytteilleasettaja ilmoittaa valitsemansa tuotteen Gastron Parhaisiin. Näytteilleasettaja voi ilmoittaa mukaan haluamansa määrän tuotteita, määrää ei ole rajoitettu. Ilmoittaminen maksaa 150 €/tuote+ alv ja summa laskutetaan messujen jälkeen. Ilmoittautumisrahaa ei palauteta, vaikka tuotetta ei valittaisi Gastron Parhaisiin. Ilmoittamisaika on päättynyt 8.1.2020. Ilmoittautumisajan jälkeen ilmoittautuneiden tuotteiden mukaan ottamisesta päättää raati.

Gastron parhaisiin mukaan ilmoitettujen tuotteiden tulee olla Gastro Helsinki 2020 -messuilla mukana olevan näytteilleasettajan tuotteita. Tuotteiden tulee olla esillä Gastro Helsinki 2020 -messuilla. Gastron Parhaat julkaistaan lehdistötiedotteella 4.2.2020, joten Gastron Parhaisiin mukaan ilmoitettujen tuotteiden tulee olla julkistettavissa siihen mennessä.

 

Mitä hyötyä näytteilleasettajalle on Gastron parhaista?

  •  Gastron Parhaat tuotteet saavat Gastro Helsinki messuilla lisänäkyvyyttä, osastoilla olevalla merkillä.
  • Gastron Parhaat esitellään medialle tapahtuman viestinnän yhteydessä
  • Gastron Parhaat näkyvät tapahtuman nettisivuilla
  • Gastron Parhaat esitellään Aromi-lehden välissä julkaistavassa Messulehdessä
  • Näytteilleasettajalla on oikeus käyttää Gastron Parhaat -merkkiä ja mainintaa omassa mainonnassaan ja markkinointimateriaaleissaan.

Raati

Gastron Parhaat valitsee raati, joka koostuu alan ammattilaisista:

Heli Koivuniemi, päätoimittaja, Aromi, Shaker ja Evento-lehti
Anne Lundqvist, Senior Manager, Production and Product Develoment , Fazer Retail Finland
Akseli Herlevi, Top Chef-voittaja, Naughty BRGR-hampurilaisketjun omistaja
Samuil Angelov, Chairman of the Finnish Sommelier Association, Deputy Treasurer – Association de la Sommellerie Internationale ASI, Sommelier, ravintoloitsija, Muru, Pastis, Sue-Ellen ja Ultima
Sami Manelius, toimitusjohtaja, Delicatessen Ravintolapalvelut
Jarmo Vähä-Savo, keittömestari, BarLaurea
Raadin puheenjohtajana ilman äänivaltaa toimii Mari Katajamäki, ohjelmatuottaja, Gastro Helsinki

Raati tekee päätöksensä hakemusten perusteella. Mikäli hakemuksia tulee yli 50, Messukeskuksen Gastro-tiimi valitsee raadille esiteltävät tuotteet. Raadin tavoitteena on valita 5-10 tuotetta Gastron parhaisiin ja nämä tuotteet voivat olla mistä tahansa messuilla mukana olevista tuoteryhmistä.

Gastron Parhaat julkaistaan 4.2.2020. Raadin päätökset ovat lopullisia, eikä valinnoista voi reklamoida.