Siirry sisältöön
Tapahtumassa

Tervetuloa Gastroon!

Gastro Helsinki on yhä vahvemmin paitsi verkostoitumistapahtuma myös yhteiskunnallisen vaikuttamisen foorumi. Gastrossa pääset paneutumaan alan ajankohtaisiin ja inspiroiviin aiheisiin, seuraamaan huipputasoisia ja jännittäviä kilpailuja sekä verkostoitumaan läpi tapahtuman.

Opi. Ajattele. Löydä.

Suomen suurin ja merkittävin ruoka- ja ravintola-alan ammattitapahtuma Gastro Helsinki esittelee kävijöilleen alan uutuudet, trendit ja innovaatiot. Vuoden 2026 tapahtuman teemoina ovat Opi. Ajattele. Löydä., joiden myötä tapahtumassa nostetaan esille yhteiskunnallisesti merkittäviä puheenaiheita ja ilmiöitä sekä käydään debattia päivänpolttavista aiheista. Tapahtuma edistää kestävää ruoka- ja juomakulttuuria yhteiskunnallisesti merkittävällä tavalla sekä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden onnistuneisiin face-to-face-kohtaamisiin. Gastro Helsinki – Kaikki mitä tarvitset.

Näytteilleasettajat ja lava-ohjelma

Gastrossa kohtaat toimialan, tutustut uusimpiin trendeihin ja tuotteisiin. Lava-ohjelma on ajankohtaista ja laadukasta, joka kehittää ammatillista osaamistasi.

Ohjelma kutsuu elämyksiin

Pientuottaja-alue

Tervetuloa tutustumaan ainutlaatuiseen maailmaan, jossa intohimo kohtaa laadun – pientuottajien alueelle!

Wine, Beer & Spirits -alue

Wine, Beer & Spirits -alue on loistava paikka tuotteiden maistatukseen kävijöille sekä uusien tuotteiden lanseeraukseen. Alueelta löydät viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita, oluita, siidereitä, pienpanimotuotteita, viskejä sekä muita väkeviä!