Siirry sisältöön
Yrityksille

Tule näytteilleasettajaksi Gastro Helsinki -tapahtumaan

Voittava kohtaamismedia

Kohtaamismediassa on taikaa: missään muussa mediassa et luo samanlaista inhimillistä suhdetta asiakkaasi kanssa. Messuilla kohtaat tuhansia ostovoimaisia asiakkaita yhdellä kertaa, ja kampanjasuunnittelussa vain mielikuvitus on rajana. Tee kauppaa, lanseeraa ja lisää brändisi tunnettuutta; räätälöity kohderyhmä odottaa juuri sinua. 

Tutustu osallistumisvaihtoehtoihin ja hintoihin

Valitse sinulle sopivin tapa osallistua tapahtumaan! Hyödynnä helppoja, valmiita osastoratkaisuja ja täydennä niitä omalla brändi-ilmeelläsi, tilaa pelkkää näyttelytilaa ja rakennuta osastosi itse tai hyödynnä Messukeskuksen suunnittelu- ja rakennuspalvelua. Halutessasi saat meiltä valmiin avaimet käteen -osastopaketin.

Haluamme, että onnistut

Huolella suunniteltu messuosallistuminen kasvattaa brändin tunnettuutta, vahvistaa brändimielikuvaa sekä edistää myyntiä. Alta löydät liudan ohjeita messuosallistumisen suunnitteluun. Myös tapahtumatiimi auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä – ota yhteyttä!

Näytteilleasettajan opas

Näytteilleasettajan opas kuljettaa sinut läpi osallistumisen vaiheiden. Katso täältä tärkeimmät deadlinet sekä tutustu rakentamiseen ja markkinointiviestintään pureutuviin osioihin.

Ohjeet ja luvat

Ripustukset, elintarvikkeiden myynti, langattomat yhteydet, tavarantoimitukset? Vastaukset useimpiin kysymyksiin löytyvät ohjeet ja luvat -osiosta.

Onnistu messuilla

Oppaastamme löydät vinkit onnistuneeseen messuosallistumiseen:

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!