Skip to content

Tietoa näytteilleasettajille

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Gastro Helsinkiin Messukeskukseen!

Logot ja bannerit

Voit käyttää tapahtuman logoja ja bannereita markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

Lataa materiaalit

Hallitse osallistumistasi eMessukeskuksessa

eMessukeskus-verkkopalvelussa hallinnoit tilauksiasi sekä julkaiset messutarjouksia, ohjelmatietoja ja lehdistötiedotteita. Löydät myös osastojen suunnittelijoille ja rakentajille tarvittavat tiedot, kuten rakennusaikataulut ja ohjeet.

eMessukeskus

Tärkeitä päivämääriä ja tietoa näytteilleasettajille

Osaston rakennus- ja purkuaikataulut

Toimita otsalautateksti tai logo

Jos olet ostanut osastoratkaisun otsalaudalla, muistathan toimittaa otsalautatekstin tai logon osoitteeseen graphics@messukeskus.com viimeistään 30 päivää ennen tapahtumaa. Tämän jälkeen tulleista muutoksista joudumme veloittamaan normaalin hinnaston mukaisesti.

Rakenteet ja kalusteet saat edullisemmin ennakkoon!

Osastolle tarvittavat kalusteet ja rakenteet saat edullisemmin, kun tilaat ne eMessukeskuksen kautta 29.3.2022 mennessä. Tämän jälkeen hinnat nousevat 50 prosenttia. Mikäli tilaukset tehdään 10.5. jälkeen, ne käsitellään pikatilauksina ja korotus hintoihin on 100 %. Muistathan myös tilata osastollesi 24h sähkön, mikäli osastollasi on pilaantuvia elintarvikkeita.

eKutsu – helppo tapa kutsua asiakkaasi messuille 

Sähköisen eKutsun lähetät kätevästi yhdellä kertaa vaikka sadoille asiakkaille – helposti, ekologisesti ja veloituksetta. Sähköiseen kutsuun voi liittää oman tervehdyksen sekä yrityksen kuvia. Löydät eKutsu -työkalun ja ohjeet näytteilleasettajien eMessukeskus-palvelusta kohdasta Lähetä eKutsuja ammattilaisille.

Rakennus- ja näyttelyaikaiset kulkuluvat

EMessukeskuksen kautta voit jakaa kulkuluvat messutiimille meilitse tai matkapuhelimeen. Lähetä kulkulupia -työkalu avautuu 1.4. Käyttäjä voi printata kulkulupansa etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta, tai tulostaa sen Messukeskuksen sisäänkäynnillä tai Messutoimistossa.

Osallistumiseesi kuuluu veloituksettomia kulkulupia alla olevan mukaan:

  • Näytteilleasettajan kulkulupa on osastohenkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn näytteilleasettajaklubille ja ostoetuihin (mm. näytteilleasettajalounas ja edut Compass Groupin kahviloissa).
  • Rakentajan kulkulupa on voimassa rakennus- ja purkuaikoina. Rakentajan kulkulupa on maksuton. Rintakorttitaskuja löydät sisäänkäynneiltämme ja Messutoimistosta. Näytteilleasettajan ja rakentajan sähköisten kulkulupien lähettämisohjeet löydät täältä.

Tarkista ja päivitä yrityksesi tiedot eMessukeskuksessa

  • Tarkista ja päivitä yrityksesi tiedot, ja julkaise tarjoukset ennakkoon kohdassa Päivitä yritysprofiili.
  • Kerro osasto-ohjelmastasi kohdassa Kerro ohjelmastasi.
  • Lataa tapahtuman logot ja bannerit kohdasta Tietoa tapahtumasta.

Kävijöillä on ostohousut jalassa, mutta huomaatko sen?

Kävijöitä houkutellaan paikan päälle oheisohjelmalla, kilpailuilla ja tapahtumaa tukevalla teemoituksella. Alusta on valmis, mutta miten varmistetaan osallistujan yksilöllinen kokemus tapahtumassa? Onnistuvatko tavoitteelliset kohtaamiset? Näytteilleasettajan panostus takaa myös tapahtumakävijän tuloksellisen päivän. He saapuvat paikalle ostohousut jalassa, autathan heitä löytämään bisnestä edistäviä ratkaisuja?

Lue Aromin, Eventon ja Shakerin liiketoiminnasta vastaavan Nina Harlinin terveiset Gastron näytteilleasettajille >>

Vinkkejä messuilla onnistumiseen

Hyvin suunniteltu ja luovasti toteutettu osallistuminen tuo tulosta heti tapahtumassa ja heijastuu pitkälle tulevaisuuteen.

katso vinkit

menesty messuilla -verkkokurssi

Näy Gastron digikanavissa!

Lue lisää

Ravintola Platta palvelee vuorokauden ympäri

Ravintola Platta sijaitsee hotellimme alakerrassa ja tarjoaa ruokaa sekä juomaa vuorokauden ympäri.

Katso menu

Majoitu hotellissamme etuhintaan

Majoitu Messukeskuksen hotellissa edulliseen etuhintaan, joka on tarkoitettu ainoastaan näytteilleasettajille.

Tutustu

Hae Mesoaja-ehdokkaaksi

Mesoaja Gaala palkitsee vuosittain messumedian ja tapahtumamarkkinoinnin parhaimmiston. Onko sinun vuorosi? Tutustu palkintokategorioihin ja ilmoittaudu ehdokkaaksi!

lue lisää