Skip to content

Opiskelija – löydä tulevaisuuden työnantajasi Gastro Helsinki -tapahtumasta

Tulevaisuuden työnantajasi voi löytyä Gastro Helsinki -tapahtumasta. Ala tarjoaa upeita työmahdollisuuksia vuosittain uusille työntekijöille. Tapahtumassa tapaat alan yritysten edustajia, jotka kertovat työmahdollisuuksista, saat käytännön vinkkejä ja voit kysyä kysymyksiä, jotka mietityttävät.

Pääset tapaamaan ja keskustelemaan suoraan yritysten edustajien kanssa sekä luomaan työurasi kannalta elintärkeitä kontakteja. Lisäksi saat paremman kuvan tulevaisuuden työmahdollisuuksistasi ja tutustumaan kattavasti eri työtehtäviin.

Kespro

Osastonumero 6e50

Kespro on Suomen johtava hotelli-, ravintola- ja catering-toimialan (Foodservice) tukkukauppa, joka toimii sekä asiakasyritystensä että kuntien kumppanina Suomessa. Kespro tarjoaa asiakkailleen räätälöidyt ja monipuoliset hankintaratkaisut sekä toimitus- ja noutopalvelut. Kaikki toiminta perustuu tinkimättömään laatuun ja aitoon asiakasymmärrykseen. Kespro haluaa tehdä ulkona syömisestä elämyksellisempää, vastuullisempaa ja suositumpaa. Kespro on osa K-ryhmää. www.kespro.com

Kespro Suomen valovoimaisin foodservice-yleistukkuri – tule selvittämään miksi!

Kespron osastolla kuulet tarkemmin rekrytointimahdollisuuksista Kespron toimintoihin ja saat tarvittaessa tietoa mahdollisuuksista Kesprossa työskentelystä. Tulevaisuuden Työnantaja -yhteyshenkilön löydät Kespron osastolta kaikkina messupäivinä ja tunnistat hänet Tulevaisuuden Työnantaja -logosta ja oransseista Kespro-liiveistä.