Skip to content

Mestarikoulun oppilaitospäivä by Haaga-Helia

Haaga-Helia valtaa Mestarikoulun perjantaina 15.3.

Perjantaina 15.3. on Mestarikoulun oppilaitospäivä, jolloin Suomen ensimmäinen Mestarikoulu Haaga-Helia on kutsuttu ottamaan alue haltuunsa päivän ajaksi. Haaga-Helian kolmannen vuosikurssin opiskelijat International Kitchen Management sekä Business Development Project -opintojaksoilta valmistavat ja tarjoilevat messuvieraille maisteluannoksia Gastro 2024 -messujen Opi. Ajattele. Löydä -teemaa kunnioittaen.

Mestarikoulu-kilpailun tavoitteena on nostaa ja tuoda esille kaikkia Suomen ravintola-alan oppilaitoksia ja niiden kokkiopiskelijoita sekä kasvattaa kiinnostusta ja kunnioitusta ravintola-alan koulutusta kohtaan. Kilpailu myös kehittää yhteistyötä ravintoloiden, yritysten, koulujen ja opiskelijoiden välille.

Mestarikoulu 2024 -kilpailun mahdollistaa Food Camp Finland yhdessä kumppaneidensa Gastro Helsinki, ElectroluxProfessional, Kespro, ArlaPro, Vaasan, Raisio Food Solutions/Härkis, E.Ahlström, Helsingin Mylly, Medanta, Ice Age Water/Vellamo, Global ja Kiilto kanssa.

Lisätietoja:
Mestarikoulu, Food Camp Finland, markkinointi- ja viestintäjohtaja Sirkka Norha, p. 050 347 5412, sirkka.norha@foodcampfinland.fi
www.mestarikoulu.fi | #mestarikoulu #mestarikoulu2024 @mestarikoulu

Gastro Helsinki, Helsingin Messukeskus, viestinnän asiantuntija Antti Karjunen, p. 050 574 3444, antti.karjunen@messukeskus.com
www.gastrohelsinki.fi | #gastrohelsinki @GastroHelsinki