Gastro Stage

Gastro Stagella puhuttiin vuoden 2018 tapahtumassa paljon palvelusta, mutta myös muista hotelli- ja ravintola-alan ajankohtaisista aiheista. Lavaa emännöi Vappu Pimiä. Tässä muutamia puheenvuoroja:

Henkilöstön saatavuus ja sitouttaminen sekä hyvän henkilökunnan merkitys asiakaskokemukselle

  • Työntekijät luovat palvelualalla asiakaskokemuksen. Henkilökunnan saatavuuden haasteista on puhuttu ravintola-alalla jo jonkin aikaa. Miten oman yrityksen tilannetta voi parantaa? Ja miten saadaan hyvät työntekijät pysymään pidempään?
    Maarit Latvala, henkilöstöjohtaja, McDonald’s Finland Oy

Vastuullinen bisnes on hyvää bisnestä

  • Kotipizza Groupin missio on tehdä maailmasta parempi paikka suupala kerrallaan. Viime vuosina muodonmuutoksen toteuttaneen konsernin liiketoiminta perustuu vastuullisuuteen. Millainen vastuullisuus on ”oikeata” vastuullisuutta, ja millaisia vaikutuksia uudella suunnalla on ollut yrityksen menestykseen? Tommi Tervanen, toimitusjohtaja, Kotipizza Group

Ravintoloiden digitalisaatio: Suomi – Saksa maaottelu: kumpi on johdolla?
Ilkka Lavas, EatAndTheCity, CEO, City Digital´s

Intohimona palvelu – johtamisen ja esimiestyön merkitys
Krista Syväkari, Liiketoimintajohtaja, Kämp Collection Hotels

Asiakaskokemuksen merkitys digiaikana
Asiakkaiden odotusarvot ovat noussseet ja asiakaskokemuksen merkitys on kasvanut. Mitkä ovat erinomaisen asiakaskokemuksen rakennuspalikat ? Ja mikä on työpäiväkokemuksen rooli asiakaskokemuksen muodostajana?Sani Leino, Social Selling- pioneeri, myyntivalmentaja, tietokirjailija.

Taistelu sieluista on alkanut
Ravintola-alan keinot työvoimapulaan.
Minna Vanhala-Harmanen, toimitusjohtaja, Barona ja Opteam

Vuoden 2020 ohjelma julkaistaan loppusyksystä 2019!