Skip to content

Tulevaisuuden työnantaja 

Ilmoittaudu mukaan täältä!

 

Onko yrityksesi Tulevaisuuden työnantaja? 

Haluatko profiloitua Tulevaisuuden työnantajaksi ja kertoa työmahdollisuuksista yrityksessäsi tai toimialalla? Osallistu Gastron Tulevaisuuden työnantaja -konseptiin ja tuo yrityksesi valokeilaan.

Gastro Helsinki 2024 -tapahtumassa järjestetään Tulevaisuuden työnantaja -konsepti, joka nostaa toimialan työmahdollisuuksia esille ja tuo yritykselle mahdollisuuden näyttäytyä tulevaisuuden työnantajana. Jos haluat kertoa työmahdollisuuksista, varmistathan, että osastollasi on henkilö/henkilöitä vastaamassa yrityksesi ja/tai alan työtilanteeseen ja keskustelemassa niistä työmahdollisuuksista kiinnostuneiden kanssa.

Konseptiin  osallistuville yrityksille jaetaan Tulevaisuuden työnantaja -näkyvyyselementit, jotka voi kiinnittää osastolle sekä henkilökunnan vaatetukseen merkiksi siitä, että osastollenne voi myös hakeutua työmahdollisuuksista kiinnostuneita kävijöitä.

Me markkinoimme Tulevaisuuden työnantaja -konseptia ja siihen osallistuvia yrityksiä esitellään tapahtuman verkkosivuilla sekä sosiaalisen median kanavissa.

Ilmoittaudu mukaan täältä!

Erotu joukosta 

Mukana olevat yritykset esitellään Tulevaisuuden työnantaja -sivulla.

Osasto-ohjelma

Kerro meille etukäteen, mitä opiskelijat voivat kokea osastoltanne ja miksi osastolla kannattaa vierailla.