Venla Lampinen -

Kohtaa kollegat ja päättäjät Gastro Helsinki -messuilla!  

Ruoka- ja ravintola-alan ammattitapahtuma Gastro Helsinki kokoaa maaliskuussa 2024 alan keskeiset osaajat ja päättäjät Helsingin Messukeskukseen. Tapahtuma on alan tärkein kohtaamispaikka Suomessa, jossa voi tavata asiakkaita ja kollegoita, tutustua uutuuksiin ja tehdä kauppaa. 

Joka toinen vuosi järjestettävä Gastro Helsinki kokoaa Messukeskukseen yli 250 yritystä ja runsaat 15 000 kävijää. Se toimii myös tärkeänä yhteiskunnallisen keskustelun foorumina, jonka missiona on tukea koko toimialaa.

– Gastro-messuille tullaan monista eri syistä. Joillekin voi olla tärkeää verkostoitua ja löytää uusia bisneskontakteja, toisille puolestaan alan uutuuksiin ja trendeihin tutustuminen on tärkeintä. Olipa tavoitteena mikä tahansa, Gastrosta löytyy monipuolista sisältöä ja tarjontaa kaikille alan ammattilaisille, sanoo tapahtuman myyntipäällikkö

Opi. Ajattele. Löydä

Tuleva Gastro rakentuu kolmen keskeisen teeman ympärille: opi, ajattele ja löydä.

Opi-teema korostaa Gastro-messuja merkittävänä paikkana oppia esimerkiksi uusia tekniikoita, taitoja ja trendejä. Ajattele-teema kutsuu pohtimaan ruoka- ja juomakulttuurin merkitystä ja ruokavalintojemme vaikutuksia terveyteen ja ympäristöön. Löydä-teema puolestaan muistuttaa, että Gastrossa on tarjolla paljon mielenkiintoisia kohtaamisia, makuelämyksiä, ruokakonsepteja ja kiinnostavia tuotteita.

MaRa on Gastron 2024 pääyhteistyökumppani
 

MaRa ja Gastro Helsinki ovat sopineet yhteistyökumppanuudesta ensi vuoden tapahtumaan. Pääyhteistyökumppanina MaRa muun muassa tuottaa messuille ohjelmaa sekä tarjoaa jäsenilleen tietoa tapahtumasta ennakkoon. Yhteistyökumppanuus vahvistaa entisestään Gastron tarjontaa matkailu- ja ravintola-alan yrittäjille ja liikkeenjohdolle.

– Gastro on tärkeä tapahtuma koko ravintola-alalle. Se on merkittävä paikka esitellä palveluita ja verkottua muiden alalla toimivien kanssa, minkä lisäksi Gastron yhteydessä voimme nostaa esille tärkeitä puheenaiheita julkiseen keskusteluun, sanoo MaRan toimitusjohtaja Timo Lappi. 

Gastro-messujen ohjelman suunnittelu on parhaillaan käynnissä Messukeskuksessa. Tapahtumaa suunnitellaan tiiviissä yhteistyössä alan toimijoiden kanssa.  Ensimmäiset ohjelmatiedot julkistetaan pian!   

Gastro Helsinki 13.–15.3.2024 Helsingin Messukeskuksessa

Lisätietoja:
Myyntipäällikkö Anna Jansson 

040 556 3399

anna.jansson@messukeskus.com