Venla Lampinen -

Gastro Helsinki 2024: Opi. Ajattele. Löydä. 

Gastro-messujen tämän vuoden teema jakaantuu kolmeen osaan. Mitä kaikkea niiden alta löytyy? Katso tästä ennakkovinkit kuhunkin teemaosioon. 

OPI

Gastro on erinomainen paikka oppia uusia tietoja, taitoja ja teknologioita. Pysy mukana alan kehityksessä ja kurkkaa esimerkiksi nämä: 

Opi tekoälystä ke 13.3. klo 15 Tietoevryn data- ja kanavajohtaja Mikael Alatalon puheenvuorossa, jossa käydään läpi näkymiä tekoälyn tulevaisuuteen. Miten tekoäly muuttaa työelämää ja millaisia haasteita ja mahdollisuuksia se tuo mukanaan?

Opi lobbaustaitoja to 14.3. klo 13, kun vaikuttamisen ja verkostojen asiantuntija Hanna Kuntsi (BWC Global) tarjoaa kurkistuksen median ja poliittisen ympäristön maailmaan. Miten horeca-ala näyttäytyy poliitikon silmin ja miten voit muuttaa kehityksen suuntaa vaikuttavalla viestinnällä? 

Opi osterinavauksen saloja Suomen parhaimmilta osaajilta ja tule seuraamaan Osterinavauksen SM-kisoja ke 13.3. klo 16.30!

Kaikki Opi-teeman ohjelmat >> 

AJATTELE 

Ruoka- ja ravintola-alalla riittää ajattelemisen aihetta. Tule pohtimaan kanssamme muun muassa näitä ajankohtaisia kysymyksiä:

Ajattele tulevaisuutta Sitran ennakoinnin asiantuntijan Otto Tähkäpään kanssa ke 13.3. klo 12. Tähkäpää innostaa ajattelemaan tulevaisuutta käymällä läpi merkittävimpiä trendejä ja näkökulmia tulevaan. Miten tulevaisuudesta voisi saada otteen?

Ajattele ihmistä ja tule kuuntelemaan NoHo Partnersin toimitusjohtaja Aku Vikströmin puheenvuoroa ”Kaikki lähtee ihmisestä” to 14.3. klo 10. Mikä ihmisiä motivoi ja miten heitä motivoidaan? Entä mikä motivoi Akua?

Ajattele luovasti Aalto-yliopiston tutkijan ja Head of Radical Creativity Riikka Mäkikoskelan kanssa pe 15.3. klo 10.30. Miten tehdä ja ajatella eri tavalla asioista – ja mitä hyötyä siitä on? 

Kaikki Ajattele-teeman ohjelmat >> 

LÖYDÄ 

Vierailu Gastrossa on löytöretki alan uutuuksiin, trendeihin ja innovaatioihin. Kiinnostaisiko sinua tutkailla tarkemmin esimerkiksi näitä:

Löydä ravintolaruokailun uudet trendit to 14.3. klo 12 Ella Kannisen vetämässä keskustelussa, johon osallistuvat omistaja ja keittiömestari Remi Trémouille (Restaurant Solitary), Creative Leader ja Partner Pekka Terävä (Olo Collection), Owner Jani Unkeri (Ravintola Juurella) ja Executive Chef Tero Mäntykangas (Lapland Hotels). 

Löydä ruokadiplomatia pe 15.3. Ulkoministeriön konferenssivalmentaja Annariina Kukkosen opastuksella pe 15.3. klo 11.30. Miten herkullisen ruoan avulla voimme luoda siltoja eri kulttuurien välille ja vahvistaa Suomen asemaa maailmankartalla?

Löydä olympiamenestyksen resepti ja nauti Suomen Kokkimaajoukkueen kultamitalin arvoinen Olympiamenu, joka on saatavilla kaikkina päivinä klo 12–17 Kokkimaajoukkueen osastolla. Menun hinta on 55 € ja se maksetaan paikan päällä.  

Kaikki Löydä-teeman ohjelmat >> 

 
PS. Muista myös löytää tiesi Aftereille Paddington Pubiin ke 13.3. klo 18–21!